STAR FM FORUM
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

STAR FM FORUM

Star fm 102.4-Rethymno-Crete-Greece/Ενημερωτικος-Μουσικος Ρ/Σ
 
ΦόρουμΦόρουμ  ΕικονοθήκηΕικονοθήκη  ΑναζήτησηΑναζήτηση  Latest imagesLatest images  ΕγγραφήΕγγραφή  ΣύνδεσηΣύνδεση  
RETHIMNO WEB RADIO TV
Πρόσφατα Θέματα
» Χειμερινό κλάδεμα Μέρος Α΄- Κλάδεμα καρποφορίας και ανανέωσης
Τηγανοψωμάκια με κιμά EmptyΣαβ Ιαν 20 2018, 08:05 από Admin

» ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟ ΚΛΑΔΕΜΑ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ
Τηγανοψωμάκια με κιμά EmptyΣαβ Ιαν 20 2018, 00:41 από Admin

» 5 μυστικά για συγκομιδή ελιάς
Τηγανοψωμάκια με κιμά EmptyΣαβ Νοε 25 2017, 01:05 από Admin

» Επαγγελματίες αγρότες με πιστοποίηση αποκτούν προτεραιότητα στα Βιολογικά
Τηγανοψωμάκια με κιμά EmptyΔευ Οκτ 02 2017, 21:42 από Admin

» Γλοιοσπόριο : Ένα κείμενο που πρέπει να διαβάσουν όλοι οι ελαιοκαλλιεργητές!
Τηγανοψωμάκια με κιμά EmptyΔευ Οκτ 02 2017, 21:29 από Admin

» Μόνο με ηλεκτρονική συνταγογράφηση η πώληση γεωργικών φαρμάκων από τις 19 Σεπτεμβρίου
Τηγανοψωμάκια με κιμά EmptyΠαρ Αυγ 18 2017, 22:01 από Admin

» Τέρμα στις απευθείας αναθέσεις έργων, μελετών κλπ συμβάσεων από Δήμους, Περιφέρεια, Δημόσιο
Τηγανοψωμάκια με κιμά EmptyΠεμ Μαρ 23 2017, 00:00 από Admin

» Ο κατά συρροήν «δολοφόνος» ( Xylella fastidiosa )δεν έχει εμφανιστεί ακόμη στην Κρήτη, αλλά τον…περιμένουν με το τουφέκι!
Τηγανοψωμάκια με κιμά EmptyΣαβ Ιαν 28 2017, 13:25 από Admin

» Πως να Κλαδέψετε τη Λεμονιά και Πότε είναι η Κατάλληλη Εποχή
Τηγανοψωμάκια με κιμά EmptyΠαρ Ιαν 27 2017, 10:27 από Admin

» Ως και 500.000 ευρώ ενίσχυση για ίδρυση Οµάδων Παραγωγών
Τηγανοψωμάκια με κιμά EmptyΔευ Ιαν 02 2017, 13:49 από Admin

» Δίκταμο ή Έρωντας (Origanum dictamnus)
Τηγανοψωμάκια με κιμά EmptyΚυρ Δεκ 11 2016, 09:03 από Admin

» Κυβερνητική δίωξη της Monsanto για πρώτη φορά στην ιστορία της
Τηγανοψωμάκια με κιμά EmptyΣαβ Δεκ 10 2016, 08:47 από Admin

» Όταν η τρέλα δε πάει στα βουνά αλλά στις....ελιές!!!!!! (VIDEO)
Τηγανοψωμάκια με κιμά EmptyΠεμ Δεκ 08 2016, 10:43 από Admin

» Ενεργοποιείται η «κάρτα του αγρότη»
Τηγανοψωμάκια με κιμά EmptyΤετ Δεκ 07 2016, 13:18 από Admin

» Επιδότηση για δωρεάν ρεύμα στους αγρότες
Τηγανοψωμάκια με κιμά EmptyΠαρ Δεκ 02 2016, 10:09 από Admin

Rethymno
CRETE GUNS
Star Fm 102,4 Rethymno
ΤΑΒΕΡΝΑ ΜΥΛΛΟΙ:http://mili-crete.gr/
Κορυφαίοι συγγραφείς
Admin
Τηγανοψωμάκια με κιμά Bar_leftΤηγανοψωμάκια με κιμά BarΤηγανοψωμάκια με κιμά Bar_right 
Εικονοθήκη
Τηγανοψωμάκια με κιμά Empty
SKYPE
Call mrdan341

 

 Τηγανοψωμάκια με κιμά

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Admin
Admin
Admin


Αριθμός μηνυμάτων : 997
Points : 2974
Φήμη : 0
Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2012

Τηγανοψωμάκια με κιμά Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Τηγανοψωμάκια με κιμά   Τηγανοψωμάκια με κιμά EmptyΣαβ Νοε 19 2016, 11:26

Τηγανοψωμάκια με κιμά Tiganopsoma

Γεμιστά τηγανοψωμάκια με κιμά που θα λατρέψετε!
Προετοιμασία: 60-90 λεπτάΜαγείρεμα: 30-45 λεπτά


Υλικά
Για την γέμιση

   Κιμάς μοσχαρίσιος 500 γρ
   Κιμάς χοιρινός 200 γρ
   Τυρί φέτα 200 γρ
   Αλάτι-πιπέρι
   Κρεμμύδια 2 μεγάλα ψιλοκομμένα
   Ελαιόλαδο για σοτάρισμα

Για την ζύμη

   Αλεύρι για όλες τις χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ 700 γρ
   Αλάτι 1 κοφτή κουταλιά σούπας
   Ζάχαρη 1/2 κουταλάκι γλυκού
   Ξηρή μαγιά στιγμής ΓΙΩΤΗΣ 2 φακελάκια
   Νερό 2 1/2 κούπες χλιαρό
   Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα


Οδηγίες
Ξεκινάμε να φτιάξουμε την γέμιση σοτάροντας με λίγο ελαιόλαδο τον κιμά μαζί με τα ψιλοκομμένα κρεμμύδια μέχρι να ασπρίσουν και να αλλάξει χρώμα ο κιμάς. Αλατοπιπερώνουμε και στο τέλος προσθέτουμε την φέτα τριμμένη. Κατεβάζουμε από την φωτιά κι αφήνουμε την γέμιση να κρυώσει. Σε μια λεκανίτσα βάζουμε το αλεύρι,την μαγιά, το αλάτι και την ζάχαρη και τα ανακατεύουμε. Αρχίζουμε να προσθέτουμε λίγο λίγο το χλιαρό νερό και ζυμώνουμε μέχρι να έχουμε μια ζύμη μαλακή που να μην κολλάει στα χέρια μας. Βάζουμε την ζύμη σε ένα σκεύος που το έχουμε αλείψει με ελαιόλαδο και την αφήνουμε εκεί σκεπασμένη για 60 λεπτά, μέχρι να διπλασιαστεί σε όγκο. Στην συνέχεια χωρίζουμε την ζύμη σε μπαλάκια στο μέγεθος καρυδιού. Με τον πλάστη τα ανοίγουμε σε στρογγυλά ζυμαράκια. Βάζουμε στο καθένα από ένα κουταλάκι γλυκού γέμιση και το κλείνουμε καλά σαν πουγκάκι. Έπειτα τα πατάμε από πάνω με το χέρι μας προσεκτικά, για να αποκτήσουν σχήμα τηγανόψωμου. Βάζουμε το ηλιέλαιο σε ένα τηγάνι να κάψει και ξεκινάμε να τα τηγανίζουμε λίγα λίγα, μέχρι να αποκτήσουν ένα ωραίο χρυσό χρώμα.Τα τοποθετούμε σε χαρτί κουζίνας για να φύγει το περιττό λάδι κι είναι έτοιμα να τα απολαύσουμε ζεστά.

http://in-around-and-about.blogspot.gr/
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
http://star-fm.webs.com
 
Τηγανοψωμάκια με κιμά
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
STAR FM FORUM :: Συνταγές μαγειρικής-
Μετάβαση σε: